Flekkefjord videregående skole bibliotektjenesten

Den store glutenfrie kokeboka: med alt du savner - enkelt, rimelig og digg
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Den store glutenfrie kokeboka: med alt du savner - enkelt, rimelig og digg
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5 F
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2021
Noter
  • I denne boka får du alt du trenger av tips og oppskrifter for enkelt å lage deilig glutenfri mat som er minst like smakfull og innbydende som maten du er vant til. Dette er måltider som hele familien kan spise sammen slik at det ikke tar ekstra tid og tilrettelegging, og uten masse dyre spesialprodukter. Vi vet at det å spise glutenfritt krever omstilling i matveien. I bunn og grunn handler det om å bytte ut noen av råvarene du er vant til, og at maten må lages i trygge og glutenfrie soner. Du må kanskje begynne å lage mer mat fra bunnen av enn hva du er vant til, og dette kan kreve litt mer planlegging, men er oftest både mer smakfullt og sunnere. Her deler vi alle våre erfaringer og smarte tips, for at din omstilling skal bli så lett som mulig. Elisabeth og Yiannis (som er utdannet kokk) er over snittet interessert i mat og startet bloggen Pappa uten gluten etter at sønnen fikk diagnosen cøliaki.
ISBN
  • 978-82-93428-91-6
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002007nam  22003011  4500
*00136459
*008210315s2021    no     ar         00nob 9
*015  $a150369750$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-93428-91-6$binnbundet
*025  $a9788293428916
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a641.5639311$zh$223/nor
*0821 $a641.5$zb$223/nor
*090  $c641.5$dF
*10010$aFilolias, Yiannis$jGR$0(NO-TrBIB)1560508703246$8m
*24514$aDen store glutenfrie kokeboka$bmed alt du savner - enkelt, rimelig og digg$cYiannis Filolias og Elisabeth Carlsen
*250  $a1. utgave
*260  $a[Stavanger]$bFrisk$c2021
*300  $a303 sider$billustrasjoner$c26 cm
*520  $aI denne boka får du alt du trenger av tips og oppskrifter for enkelt å lage deilig glutenfri mat som er minst like smakfull og innbydende som maten du er vant til. Dette er måltider som hele familien kan spise sammen slik at det ikke tar ekstra tid og tilrettelegging, og uten masse dyre spesialprodukter.  Vi vet at det å spise glutenfritt krever omstilling i matveien. I bunn og grunn handler det om å bytte ut noen av råvarene du er vant til, og at maten må lages i trygge og glutenfrie soner. Du må kanskje begynne å lage mer mat fra bunnen av enn hva du er vant til, og dette kan kreve litt mer planlegging, men er oftest både mer smakfullt og sunnere. Her deler vi alle våre erfaringer og smarte tips, for at din omstilling skal bli så lett som mulig.  Elisabeth og Yiannis (som er utdannet kokk) er over snittet interessert i mat og startet bloggen Pappa uten gluten etter at sønnen fikk diagnosen cøliaki.
*650 0$aGlutenfri kost$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aGlutenfri kost$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aCarlsen, Elisabeth$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1560508703247$8f
*70010$aFilolias, Yiannis$efotogr.$jGR$0(NO-TrBIB)1560508703246$8m
*70010$aCarlsen, Elisabeth$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)1560508703247$8f
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Flekkefjord videregående skole studiested Kvinesdal641.5 F