Flekkefjord videregående skole bibliotektjenesten

Menylære for institusjonskjøkken
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Menylære for institusjonskjøkken
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 642 G
Eier
  • KVS
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1993
Noter
  • Flere fag Tilleggslitteratur VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag / Ingen godkjenning En menylære har til oppgave å vise all forhold som påvirker menyarbeidetog setter disse i sammenheng. Menyen ved institusjoner krever nøye planlegging, og ved å bruke de regler som er trukket opp her, kan kjøkkenet bevisstgjøre sine valg. I boken finnes det et forslag til fire-ukersmeny.
ISBN
  • 8299295106
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00119418
*008                      a          00nob
*020  $a8299295106$bh$c190,00
*025  $a9788299295109
*035  $a1372
*038  $gI salg
*040  $aForlaget
*082  $a642$zh
*096  $a642 G
*10010$aGrendel, Hendrik
*24510$aMenylære for institusjonskjøkken$cHendrik Grendel ; utgitt av Norsk forening for ernæring og dietetikk
*250  $a2. oppl.
*260  $aOslo$bNorsk forening ernæring og diett$c1993$x210
*300  $a85 s.$bill.
*500  $aFlere fag Tilleggslitteratur VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag$aIngen godkjenning
*52000$aEn menylære har til oppgave å vise all forhold som påvirker menyarbeidetog setter disse i sammenheng. Menyen ved institusjoner krever nøye planlegging, og ved å bruke de regler som er trukket opp her, kan kjøkkenet bevisstgjøre sine valg. I boken finnes det et forslag til fire-ukersmeny.
*650  $aMenyer$xLærebøker
*850  $aKVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex5Tilgjengelig Flekkefjord videregående skole studiested Kvinesdaleivind 642 G