Flekkefjord videregående skole bibliotektjenesten

Menyguiden: en kulinarisk oppslagsbok
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Menyguiden: en kulinarisk oppslagsbok
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.503 H
Eier
  • KVS
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1997
Noter
  • Boka forklarer termer fra dagens aktuelle menyer med hovedvekt på USA, Latin-Amerika, Frankrike og Sør-Europa. I tillegg har den kapitler om det franske kjøkken, middelhavskjøkkenet og det nordamerikanske og latinamerikanske kjøkken. Har bibliografi.
ISBN
  • 8257307645
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00119416
*008                      a          10nob
*020  $a8257307645$bib$c148,00$gInnbundet
*025  $a9788257307646
*035  $a854
*038  $a16$b316$cSakprosa$d100$eNei$fNei$gI salg
*040  $aForlagsentralen
*082  $a641.503$zh
*082  $a641.59
*096  $a641.503 H
*10010$aHolm, Inni-Carine
*24510$aMenyguiden$ben kulinarisk oppslagsbok$cInni-Carine Holm
*260  $aOslo$bKunnskapsforlaget$c1997$x337
*300  $a139 s.$bill.$c17 cm$d184
*503  $bBokmål
*520  $aBoka forklarer termer fra dagens aktuelle menyer med hovedvekt på USA, Latin-Amerika, Frankrike og Sør-Europa. I tillegg har den kapitler om det franske kjøkken, middelhavskjøkkenet og det nordamerikanske og latinamerikanske kjøkken. Har bibliografi.
*650  $aInternasjonal matlaging
*650  $aMatlaging$xOrdbøker
*653  $aKonversasjonsleksika
*653  $aEncyklopedier
*653  $aOppslagsbøker
*655  $aMat
*850  $aKVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
1 exTilgjengelig Flekkefjord videregående skole studiested Kvinesdal641.503 H