Forfatter
Tittel Menyer for restaurant og institusjon
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Serveringslære Grunnbøker VK1 Servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag / Godkjent etter læreplan av juli 1994
Meny/spesialkostlære Grunnbøker VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag / Godkjent etter læreplan av juli 1994
Boken gir en innføring og øvelse i hvordan man kan komponere ulike menytyper i forhold til skrivemåte, oppsett mht menynøkkel og menyspråket. Den viser hvordan man kan velge råvarer, tilberede og oppbevare maten. Med eksempler på menyer, oppgaver, liste over menyuttrykk, firespråkregister og stikkordregister.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 am
*00119415
*008 a 00nob
*020 $a8200415112$bh$c188,00
*025 $a9788200415114
*035 $a1408
*038 $gI salg
*040 $aForlagsentralen
*082 $a642 $zh
*096 $a642 S
*10010$aSørensen, Tom Helge
*24510$aMenyer for restaurant og institusjon$cTom Helge Sørensen
*250 $a2. oppl.
*260 $aOslo$bUniversitetsforlaget$c1995$x007
*300 $a144 s.$bill.$c29 cm$d390
*500 $aServeringslære Grunnbøker VK1 Servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag$aGodkjent etter læreplan av juli 1994
*500 $aMeny/spesialkostlære Grunnbøker VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag$aGodkjent etter læreplan av juli 1994
*520 $aBoken gir en innføring og øvelse i hvordan man kan komponere ulike menytyper i forhold til skrivemåte, oppsett mht menynøkkel og menyspråket. Den viser hvordan man kan velge råvarer, tilberede og oppbevare maten. Med eksempler på menyer, oppgaver, liste over menyuttrykk, firespråkregister og stikkordregister.
*650 $aMenyer$xLærebøker
*850 $aKVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening