Flekkefjord videregående skole bibliotektjenesten

Hygiene og mikrobiologi for kokk- og servitørfag
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Hygiene og mikrobiologi for kokk- og servitørfag
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 643.3 F
Eier
  • KVS
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1998
Noter
  • Hygiene Grunnbøker VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag / Godkjent etter læreplan av juli 1994 Hygiene Grunnbøker VK1 Servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag / Godkjent etter læreplan av juli 1994 Boken gir en innføring i viktige hygieniske retningslinjer for produksjon og lagring av mat, og peker videre på de økonomiske og helsemessige konsekvensene om man ikke følger retningslinjene.
ISBN
  • 8241202105
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00117858
*008                      a          00nob
*020  $a8241202105$bh$c148,00
*025  $a9788241202100
*035  $a1368
*038  $gI salg
*040  $aForlaget
*082  $a643.3$zh
*082  $a576
*096  $a643.3 F
*10010$aFaugstad, Svein
*24510$aHygiene og mikrobiologi for kokk- og servitørfag$cSvein Faugstad, Michaela Lelek og Mari Ramsten Vangdal
*260  $aNesbru$bVett & Viten$c1998$x096
*300  $a128 s.$bill.
*500  $aHygiene Grunnbøker VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag$aGodkjent etter læreplan av juli 1994
*500  $aHygiene Grunnbøker VK1 Servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag$aGodkjent etter læreplan av juli 1994
*503  $bBokmål
*520  $aBoken gir en innføring i viktige hygieniske retningslinjer for produksjon og lagring av mat, og peker videre på de økonomiske og helsemessige konsekvensene om man ikke følger retningslinjene.
*650  $aKjøkkenhygiene
*650  $aMikrobiologi
*70010$aLelek, Michaela
*70010$aVangdal, Mari Ramsten
*850  $aKVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
1 exTilgjengelig Flekkefjord videregående skole studiested Kvinesdal643.3 F