Forfatter
Tittel Hygiene og mikrobiologi for kokk- og servitørfag
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Hygiene Grunnbøker VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag / Godkjent etter læreplan av juli 1994
Hygiene Grunnbøker VK1 Servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag / Godkjent etter læreplan av juli 1994
Boken gir en innføring i viktige hygieniske retningslinjer for produksjon og lagring av mat, og peker videre på de økonomiske og helsemessige konsekvensene om man ikke følger retningslinjene.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 am
*00117858
*008 a 00nob
*020 $a8241202105$bh$c148,00
*025 $a9788241202100
*035 $a1368
*038 $gI salg
*040 $aForlaget
*082 $a643.3$zh
*082 $a576
*096 $a643.3 F
*10010$aFaugstad, Svein
*24510$aHygiene og mikrobiologi for kokk- og servitørfag$cSvein Faugstad, Michaela Lelek og Mari Ramsten Vangdal
*260 $aNesbru$bVett & Viten$c1998$x096
*300 $a128 s.$bill.
*500 $aHygiene Grunnbøker VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag$aGodkjent etter læreplan av juli 1994
*500 $aHygiene Grunnbøker VK1 Servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag$aGodkjent etter læreplan av juli 1994
*503 $bBokmål
*520 $aBoken gir en innføring i viktige hygieniske retningslinjer for produksjon og lagring av mat, og peker videre på de økonomiske og helsemessige konsekvensene om man ikke følger retningslinjene.
*650 $aKjøkkenhygiene
*650 $aMikrobiologi
*70010$aLelek, Michaela
*70010$aVangdal, Mari Ramsten
*850 $aKVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening