Tittel Hygiene i praksis for kokker og servitører
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter ISBN lydbok: 82-421-0498-0
Hygiene Grunnbøker VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag / Godkjent etter læreplan av juli 1994
Hygiene Grunnbøker VK1 Servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag / Godkjent etter læreplan av juli 1994
Boka knytter hygieniske retningslinjer til kokkens og servitørens arbeidsdag og ser på hvilke konsekvenser brudd på hygiene forskriften kan ha for økonomi og helse. Stoffet knyttes mot mikroorganismenes livsvilkår til det praktiske på kjøkkenet og i spisesalen.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 am
*00117854
*008 a 00nob
*020 $a8200415066$bh$c158,00
*025 $a9788200415060
*035 $a1409
*038 $gI salg
*040 $aForlagsentralen
*082 $a643.3$zh
*096 $a643.3 H
*24510$aHygiene i praksis for kokker og servitører$cBjørn Tore Furset [et al.]
*250 $a2. oppl.
*260 $aOslo$bUniversitetsforlaget$c1995$x007
*300 $a110 s.$bill.$c29 cm$d374
*500 $aISBN lydbok: 82-421-0498-0
*500 $aHygiene Grunnbøker VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag$aGodkjent etter læreplan av juli 1994
*500 $aHygiene Grunnbøker VK1 Servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag$aGodkjent etter læreplan av juli 1994
*520 $aBoka knytter hygieniske retningslinjer til kokkens og servitørens arbeidsdag og ser på hvilke konsekvenser brudd på hygiene forskriften kan ha for økonomi og helse. Stoffet knyttes mot mikroorganismenes livsvilkår til det praktiske på kjøkkenet og i spisesalen.
*650 $aKjøkkenhygiene
*70010$aFurset, Bjørn Tore
*850 $aKVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening