Flekkefjord videregående skole bibliotektjenesten

Hygiene i praksis for kokker og servitører
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Hygiene i praksis for kokker og servitører
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 643.3 H
Eier
  • KVS
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1995
Noter
  • ISBN lydbok: 82-421-0498-0 Hygiene Grunnbøker VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag / Godkjent etter læreplan av juli 1994 Hygiene Grunnbøker VK1 Servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag / Godkjent etter læreplan av juli 1994 Boka knytter hygieniske retningslinjer til kokkens og servitørens arbeidsdag og ser på hvilke konsekvenser brudd på hygieneforskriften kan ha for økonomi og helse. Stoffet knyttes mot mikroorganismenes livsvilkår til det praktiske på kjøkkenet og i spisesalen.
ISBN
  • 8200415066
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00117854
*008                      a          00nob
*020  $a8200415066$bh$c158,00
*025  $a9788200415060
*035  $a1409
*038  $gI salg
*040  $aForlagsentralen
*082  $a643.3$zh
*096  $a643.3 H
*24510$aHygiene i praksis for kokker og servitører$cBjørn Tore Furset [et al.]
*250  $a2. oppl.
*260  $aOslo$bUniversitetsforlaget$c1995$x007
*300  $a110 s.$bill.$c29 cm$d374
*500  $aISBN lydbok: 82-421-0498-0
*500  $aHygiene Grunnbøker VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag$aGodkjent etter læreplan av juli 1994
*500  $aHygiene Grunnbøker VK1 Servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag$aGodkjent etter læreplan av juli 1994
*520  $aBoka knytter hygieniske retningslinjer til kokkens og servitørens arbeidsdag og ser på hvilke konsekvenser brudd på hygieneforskriften kan ha for økonomi og helse. Stoffet knyttes mot mikroorganismenes livsvilkår til det praktiske på kjøkkenet og i spisesalen.
*650  $aKjøkkenhygiene
*70010$aFurset, Bjørn Tore
*850  $aKVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
1 exTilgjengelig Flekkefjord videregående skole studiested Kvinesdal643.3 H