Forfatter
Tittel Fagtysk for kokk og servitør
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Omslagstittel: Tysk for kokk og servitør
Tysk Grunnbøker VK1 Kokk/servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag / Godkjent etter læreplan av juli 1994
Boka inneholder tekster fra hotell- og reiseliv og er knyttet opp til praktisk bruk av grammatikk og andre rent faglige tekster om mat, tilbereding av mat, vin, servering og annet. Den gir en grunnleggende innsikt i tysk språk og tysk gastronomi. Illustrert.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 am
*00116725
*008 a 00mul
*020 $a8258512730$bh$c275,00
*025 $a9788258512735
*035 $a1401
*038 $gI salg
*040 $aForlagsentralen
*082 $a641.5$zh
*082 $a430.7
*096 $a641.5 J
*10010$aJohansen, Liselotte
*24510$aFagtysk for kokk og servitør$cLiselotte Johansen og Gunter Neumann
*250 $a2. utg.
*260 $aOslo$bYrkesopplæring$c1998$x457
*300 $a205 s.$bill.$c24 cm$d442
*500 $aOmslagstittel: Tysk for kokk og servitør
*500 $aTysk Grunnbøker VK1 Kokk/servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag$aGodkjent etter læreplan av juli 1994
*520 $aBoka inneholder tekster fra hotell- og reiseliv og er knyttet opp til praktisk bruk av grammatikk og andre rent faglige tekster om mat, tilbereding av mat, vin, servering og annet. Den gir en grunnleggende innsikt i tysk språk og tysk gastronomi. Illustrert.
*650 $aMatlaging$xLærebøker
*650 $aTysk språk$xLærebøker
*70010$aNeumann, Gunter
*74000$aTysk for kokk og servitør
*850 $aKVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening