Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Tidligere utgitt med tittelen: Den smårutete kokeboken
Boka gir ei innføring i grunnreglene for hvordan fisk, kjøtt, fjørfe og grønnsaker skal lages fra råvare til ferdig rett. Den har oppskrifter på grønnsak-, fiske- og kjøttretter, sauser, retter av kylling og høns, bearbeidet vare og innmat, ris, couscous og pasta, mel og gryn, egg, brød, kaker og desserter. For flere av oppskriftene blir det gitt framgangsmåte for tilberedning på tradisjonelt vis og i mikrobølgeovn. Har ordliste og register.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam
*00115789
*008991217s2000 ar 0 nob 9
*015 $bFS
*020 $a82-05-25627-6$bib$c299.00
*035 $a4390
*08230$a641.5$zh
*096 $a641.5 H
*10010$aHovig, Ingrid Espelid$d1924-$jn.
*24514$aDen blårutete kokeboken$cIngrid Espelid Hovig$wblårutete kokeboken
*250 $a3. utg., 1. oppl.
*260 $aOslo$bGyldendal$c2003
*300 $a313 s.$bIllustrert$c24.5 x 17.7 cm$d958 g.
*500 $aTidligere utgitt med tittelen: Den smårutete kokeboken
*520 $aBoka gir ei innføring i grunnreglene for hvordan fisk, kjøtt, fjørfe og grønnsaker skal lages fra råvare til ferdig rett. Den har oppskrifter på grønnsak-, fiske- og kjøttretter, sauser, retter av kylling og høns, bearbeidet vare og innmat, ris, couscous og pasta, mel og gryn, egg, brød, kaker og desserter. For flere av oppskriftene blir det gitt framgangsmåte for tilberedning på tradisjonelt vis og i mikrobølgeovn. Har ordliste og register.
*650 1$aMatlaging
*70010$aHovig, Ingrid Espelid$d1924-$eredaktør$jn.
*7650 $esve$tKokboken
*850 $aKVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening